Wednesday, January 4, 2012

back to school!

assalamualaikum n selamat sejahtera :)

hari ni ialah hari pertama persekolahan. selamat kembali ke sekolah semua adik-adikku. semoga tahun ni lebih sukses berbanding tahun lepas! hehehehe.. jangan dapat nombor corot lagi da. bagi student yg amik exam besar, UPSR, PMR, SPM or STPM, silalah bermula dari sekarang persediaannya :)

hari ni aku rasa sayu jek. kenapa? sebab hari ni rumah aku jadi sunyi. adik-adik aku dah start sekolah. Siti Sarah darjah 5. dah besar da.. hopefully dia rajin la tolong mak kat dapur tuh.

dan Firdauz? dia dah masuk sekolah menengah! kejap saje masa berlalu. mada dia masuk darjah 1, aku siapkan dia ke sekolah. naik sekolah menengah pun, aku siapkan juga. siapkan ke mana??? ke asrama. Alhamdulillah, Firdauz dapat 5A dalam UPSR 2011. dia dapat offer ke SM Agama Persekutuan Kajang (SMAPK). so aku siapkan beg dan barang-barang dia. nasib baik lelai\ki, sikit je barang dia. senang sikit. hehehehe ;D

pagi tadi, bila dia melangkah keluar dari rumah, entah kenapa aku rasa sayu. mental ke masuk air aku ni? aku pun tak tahu. aku akan merindui kesengalan dia. we share a lot of similarities. kami suka english music, movie yang best, and makan! hahahahaha :D


apa-apapun, buat Siti Sarah, belajar rajin-rajin. jangan malas buat homework and housechores! :)
buat Firdauz, selamat belajar juga. duduk la kat SMAP tu elok-elok. jangan peningkan kepala mak. hehehehe
gonna miss u bro!







miss our memories,

No comments:

Post a Comment