Saturday, July 2, 2011

Sayang dan kanak-kanak girang

assalamualaikum n selamat sejahtera sume :)

apa khabar sume? kita da masuk bulan Julai da ni. hopefully semuanya berjalan dgn lancar n baik.
ingat tak entri aku fsal kalkulator tu? haaa alhamdulillah. da setel da. berkat kehebatan nurin adlina, hehehe akhirnya hidup kmbali kalkulator ku. im so happy about that. heee :)
so, lepas ni no more excuses tak study CM :D hehe

okay, smlm aku, farah, mama n Sarah buat sesi photoshoot. tp bukan la guna dslr pun. kamera biasa je. tak de la yg pro. just suka2. :) biar la nmpk kuno, as long as happy, tak gitu?
kami bwk Sayang jalan2. aku suka n syg kat Sayang ni. aku slalu ibaratkan dia ni segumpal kapas! hehehe sbb bulu dia putih, cantik. dan dia ni betina. sumpah sopan santun giler! kehkehkeh :D

Sayang mcm tak suka kat pdang bulat tu. mybe sbb tak biasa. tak pelah, Sayang kena kuar jugak dr bilik. hirup udara luar. hihi.




























tu namanya kanak2 riang. sabar ye. hee
okay, lepas tu ngan muka temboknya kami g amik gmbr kat papan tanda UTP. yang ni mmg xde keje. ni namanya lepas gian amik gmbr dpn kamera! angle tak best pun, asalkan kami enjoy~ ^_^







thanx sume. oh, thnx jugak kat abg moh yg bg pinjam kamera.
kalau gmbr yg korg nmpk takde aku, tu namanya aku yg amik gmbr. sorry kalau tak cntik! :)


study rajin2 sume :)

p/s : mana Sayang? just doa aje dia selamat :)



2 comments:

  1. serius cumel sangat sangat .

    SAYANG makan sawi juga eh ? ingat arnab just makan carrot je :)

    btw cumel sangat :D

    ReplyDelete
  2. @gemukitumenarik : hee, yup Sayang makan sawi, bg jugak carrot. kadang2 kangkung :)
    maceehh ^_^

    ReplyDelete