Friday, June 10, 2011

result jan 2011

assalamualaikum sume :)
selamat sejahtera..

hari rabu aritu kecoh2 fsal result nak kua.



last2 tak kua pun. hampehh.. heheheh
xpe la, resgitra kata, server UTP down. so apa ley buat? dah nasib kan?
mana aku dpt berita ni? of kos la twitter! twitter lagi laju beritanya dr fb. keh keh keh no offense ok?
tp ramai la yg marah2 and x puas hati sbb x ley tgk kat prism. sabar ye sume. bese la, dalam dunia ni sume benda bukan perfect kan? terima je la :)

dgr2 citer, ada yg pegi registra terus utk dpt kan result. nini? hmmpphhh.. malas! haha
lekk luuu.. makan2 dulu.. tido2 dulu.. lepak2 dulu..

hari rabu tu, abah da call 3 kali, tnyakan result. siyesss tmbah lagi kecuttttt perut ni ha.. aiseyy
abah, mak, angah, uda, adik and sarah.. darwish pun, terima je la ye keputusan kak yong ni.
insyaallah ni yg terbaik utk kak yong :)

walhal dlm hati ni Allah je yg tahu kecut perut nini. hehe :D
alkisahnya pagi khamis ramai giler budak beratur kat Registra sbb nak amik result. haiya..
malasnyee.. malas lagi? haha bukan malas. tak de mood nak pegi pun.

then, dgr2 lagi, dorg kena halau. kat mana dgr? twitter beb! haha :D
registra kata akan email ke email masing2. okay, pheewwww... boleh relaks dalam bilik.
tp bila tgk org lain sume duk citer fsal result, nini mcm tak senang duduk. mcm kucing nak beranak. tak tenteram! huwaa.. mcm tu skali penangan result kali ni ~ hehehe

okay2, nini dengan beraninya email personally ke salah seorang staff kat registra. tak sampai 10 min kemudian, nini dpt balek email dr dia berserta result skali.

ALHAMDULILLAH..
walaupun tak DL, ckup utk buat nini senyum :)
syukur alhamdulillah :)


p/s : dear farah syg, together we strive! :)

p/s : setiap yg berlaku ada hikmahnya. Allah Taala lebih tahu apa yang Dia buat. jgn persoalkan.

p/s : tahniah Zilah! really proud of u! :)

p/s : aku sudah ubah fikiran aku :) nobody can stop me, except takdir from Allah Taala.

nama saya nini

2 comments: