Friday, May 27, 2011

keinginan

assalamualaikum :)

hai semua ~ sht?
anda sume da bace post sy sblm ni? kalau da baca, bagus2. semoga solat anda akan bertambah sempurna. kalau ada yg masih tak lancar, mtk kawan2 sekeliling u all check bacaan.. :) ok? jangan segan, jangan malu, benda baik kan? nak jumpa Allah, kena la buang sikap x best, tak gitu? hee

arini, aku dan geng2 aku jumpa SV, mmg otak aku tgh cramp skrg. masih lagi shock sbb last week baru habes exam. so nak setel kan folder kat otak ni makan masa sikit. kan kan?

ura-ura nx week result akan keluar, pergh! cpt gila sume lecturer tanda paper. hope dorg sume tnda baik2 la, specially paper aku. hehehe :D
masa sekolah dulu, aku slalu dgr kawan2 aku tulis kat muka surat last skali, yg dorg mtk maaf kat cikgu sbb jwb cm hmpeh. aku try skali je, terus nama aku naik dlm kelas, malu siot! :D
amaran : jangan buat. lecturer/cikgu tahu apa dia buat. :)

okay, entri aku kali ni berkenaan dgn keinginan. setiap manusia ada keinginan. kan?
aku manusia biasa, (cuma otak aku luar biasa) , maka aku ada keinginan. dalam dunia ni, setiap org ada keinginan tersendiri. ada yg pelik2, ada yg best, ada yang tak pernah kita terfikir, ada jugak keinginan yang dikategorikan sbg keinginan melampau.

tak kesah la mcm mana pun keinginan tuh, korg bersyukurlah, kerana korg sume makhluk normal :) hihihi...

tipu la kalau keinginan yg kita ada, tp x nak jd kan ia satu kenyataan, kan?
so, kita akan plan utk dpt kn bnda tu, kan?

keinginan aku ialah
utk mendapatkan kereta ni
mmg comel n sexy!
aku akan peluk dan menjerit setiap kali nampak keta ni
sbb kaler dy, menarik sgt2~

 yeah~

MYVI PINK LIMITED EDITION!



 comel kan?

buntut dia pun comel :) 

 bergaya gitu~


 ouh, features dalam~


seat hadapan

mybe bg org lain, dorg sume nak keta besar2, tp utk first car aku, keta comel ni mmg terbaik dan sesuai. pesan abah, mula2 blaja drive, bwk keta kecik dulu. da mahir, baru la ley bwk 4-wheels car. okay abah! 
aku yakin akan dapat beli, drive dan memiliki MyVi pink Limited Edition ni secepat mungkin!
aminn~ aminn~ aminn~

apa u all punya keinginan? share sikit.. :)
nak tahu gak. boleh la aku doakan supaya korg sume dpt, kan?
pesan Dr. Azizan Osman : the more u share, the more u get. the more u give, the more u get :)
ingat tu~

:)

p/s : every single edge here reminds me at u.

p/s : learn new thing, learn how to think, learn new perspective :)


mangkuk-mangkuk,
nama saya nini :)

No comments:

Post a Comment