Wednesday, March 16, 2011

3 P arini



assalamualaikum :)

arini ada 3 perkara yg stat ngan P.
apakah ia?

1
pcs!
okay, arini aku present pcs. mmg cuak gila!
kenapa?
sbb aku wat keje last minute! sume aku buat last minute. mmg hampeh kan? adoi.. sabor je la..
hari selasa present, hari isnin baru nak cari material.

aku buat tajuk
D I A M O N D~
haha.. simple aje kan~


isnin
ptg : cari bahan
malam : sorted material n buat slide

selasa
8 pagi : buat text presentation
12 tgh hari : siap completely n stat training!
1 ptg : buang masa 30 min
2 ptg : stat gosok baju n siap2
2.30 ptg : menapak ke blok 23, jauh tuu....
3.15 : present! hahaha :DDD

mmg hampeh!
pesanan penaja, sila jgn ikut mcm sy, kalau x, markah anda mmg x comel n x cantik!
ok?

overall, ms azelin kata dia nmpk aku confiden, so happy la :)
walaupun tangan aku da sejuk mcm kat kutub sana. mcm main guli dengan beruang kutub da. sjuk dowhhhh! hahaha ;D

nasihat lagi : jgn gelabah. amik masa utk diri sdiri. dan, control kegelabahan anda!

yg part sedeih.. zilah n syahmi xde utk tgk aku present. xpe2, aku anggap mereka ada utk sokong aku :) hee~

in future, aku doa aku x buat mcm ni. last minute always create havoc for me. XD



2
probstat!

arggghhhh!
ok, x nak ckp hal ni.



next!


3
balek2 aje test probstat, dpat thu hal pokok tumbang!
masyaallah, teruk betul kali ni. mcm ribut aje.
actually aku x rsa pun hujan ni, sbb aku n kawan2 amik test probstat.
thu2 aje dah jadi. kasihan tgk budak2 yg keta mereka jadi mangsa.
my fren said, he shocked! sbb apa? sbb even atap pun x melayang, apa kan pula pokok.
dalam hati, Allah itu Maha Berkuasa. sume nya kat tangan Dia.

malam ni, ada meeting edx.
aku dpt tgk pokok yg tumbang tuh!
ya Allah, takutnya!


ni kat v1


ni kat v2


ni kat v2 jugak


ni kat v1.

gmbr2 diimport dari faiz

cian sgt2 kat empunya keta. ya Allah, sbr ya, ni dugaan utk korg.
sabar sgt2.
apa2 pun, alhamdulillah, sbb xde sape2 yg cedera.

so pagi nnti la baru dpt alihkan pokok2 ni.
masyaallah.. hebatnya kuasa Dia.



okay, peribahasa pada hari ini ialah
habis manis sepah dibuang.
maksud : dibuang setelah tidak dipakai lagi, sesuatu yg digunakan pada saat diperlukan dan dibuang jika tidak diperlukan.

pernah rsa peribahasa ni?
ehhhh... mna ley rsa peribahasa, kan?
bukan makanan!
hihihi ;)


p/s : be a strong one!

p/s : dorg kata HMM best! nak tgk~




No comments:

Post a Comment