Saturday, February 12, 2011

hilangnya satu


assalamualaikum :)

first of all, nak ucap, morninkkkk~~~ hahaha
aku x tido2 ag ni. x tahu kenapa aku masih x tido lagi, mata aku x ngantuk langsung. otak aku pulak, masih berjalan. x henti2. adoi.. susah mcm ni.

pagi nanti aku jd mcm budak ni.. hbes buku2 aku kena air liur basi.. komfem! :DD




xpe2, mari kita teruskn menulisss..

hari rabu lepas, ada recruitment EDX27. jeng..jeng..jeng.. sem ni aku dapat dept paling hot, yg paling tak terkata aku dibuatnyaa.. dept FNB!! aku expect so many people came for my dept. waa.. hot nya dept aku..
so, aku da pilih insan2 yg istimewa ni jadi anak-anak kesayangan aku. bukan anak ikan, bukan anak emas, tp anak-anak comittee.
bsyukur sbb dpt cari insan yg aku rsa sgt2 sesuai utk dept aku :)

post yg lepas.. aku ada citer fsal kucing dlm umah aku kan? aku bg la idea, namakan kucing2 yg ramai ni. aku namakan hot mama kucing ni as Weekend, and anak2 dia, Monday, Tuesday, Wednesday, Thursdayand Friday.. comel kan? aku suka betul tgk dorg. nabila apa tah lagi. x kurg juga aini. so, khamis malam jumaat, nabila dtg bilik aku, ngs2. anak Weekend sakit (tak tahu yg mana satu....). dia sgt2 la lemah. mmg anak kucing ni yg paling lain skali. she d only one kaler putih dr adik beradiknya yg kaler hitam.


dia mmg x pndai menyusu walaupun da dua minggu umur dia. dan, matanya mcm x ley dibuka. aku rsa sgt2 sebak...sedih lihat keadaannya. anak kucing yg kecik lagi, sakit mcm tu. kita x thu apa yg dia rasa.. ;(

tp malam tu, umur dia x panjang. anak kucing putih tu mati. aku x berkesempatan nak tanam, sbb aku kua g makan n beli barang. sedih sgt2.. :(
Allah lagi sayang kan kucing tu.

skrg, anak2 kucing tu tinggal 4 ekor aje. harap2, semuanya akan membesar sehat dan gemuk,..n cantik mcm hot mama kucing tu. hee..

kes terbaru, kucing tu asyik nak bawak anak dia kua aje. tapi kami halang, hehehe.. mcm mna kami halang? tutup aje pintu rapat2, haha.. :D
Weekend mana la reti bukak pintu, kan?
aku nak sgt2 tgk anak kucing tu membesar sepenuhnya.. hee
comel sgt2 dorg skrg :)

sekadar gmbar hiasan.
bayangkan Weekend memikirkan mna nak angkut anak2 dia dan masa depan mereka~



okay, enuf about Weekend n anak2nya,
isnin ni... hahaha.. hari yg menakutkan, buat aku. bukan hanya aku, tp zilah, syahmi, fali n samar. hehehe.. group kami akan jd group ptama present utk PCS! seram kan? haha..
disebabkn da lama x berdiri kat depan, aku might be nebess sikit. (bukan sikit, tp banyaakkkk)
xpe, berdoalah bnyak, buat latihan banyak2 smoga segalanya akan berjalan lancar.


hehehe, layout blog ni aku tukar baru. pening gila kepala aku nak apply template ni. perghh.. google sana, google sini, mula2 blurrr.. tp aku gigihkan jugak mata aku dan tenaga aku utk buat. hsilnya? walaupun simple, still memuaskn hati! :D
tahniah nama saya nini :)

weekend ni, aku kena siapkn bnyak keje. bertimbun2! haha.. baru week 3, da mcm ni. x ley nak figure out bila week 10 nnti. hehehe...

p/s : jeles dengan manusia2 yg xde kelas hari jumaat! warghhh.. bila aku nak rsa ni.....????

p/s : x sabar nak jmpa insan HEBAT ahad ni :)


No comments:

Post a Comment