Wednesday, January 26, 2011

hari rabu hari ini

arini , tajuk post sy tu, salah tatabahasanya~ hehehe.. tp sy suka!

okay, arini, sy bgn awal pg~
pas solat subuh, siap kn keje sikit. tp buhsan..sbb apa? sbb kelas sy arini stat kul 12!
hehehe, jarang2 student dpt kelas kul 12. hehehe.. tp minggu ni je taw. minggu dpn jgn mimpi!
kelas probstat. last sem, sy tgk kawan2 sy sume ckp, probstat tu susah, sy mmg cuak sgt2. so masuk kelas kna bg 100% perhatian kepada dr. samir tu. insyaallah sy akan buat yg terbaik.
sem ni, sy blaja probstat ngan kelas EE. bagus la jugak, at least kenal gak budak2 tu. kalau x, masuk kelas je, jd mcm alien. sume pndang pelik je, sbb x kenal..

ptg2 sikit, sy g ipo. bukan seorang, bukan berdua, bukan bertiga.. tapi BERLIMA! hehehe.. mereka2 yg sy rindu, sape ag, acheh, wafiy, ajun dan afiiq :) walaupun dorg ni mmg bule buat manusia pening, tp sy tetap rindukan dorg. (hope dorg x bce post ni, aminnnn.... )
dorg sume nak cari buku secondhand kat novel hut. sy? ikut jeeeeee.. sy x sama kos dgn dorg.
then, g mkn. yeay! ajun blanja! shedaappp~ dan, BANYAK! kena highlight word bnyak tu, supaya org nmpk. best sgt2. rm4 je. kat area2 greentown mall :) sedap pun sedap. BANYAK pun BANYAK! hehehe.. puas la mkn. smpai sy jalan mcm org mengandung bila balekkk.. hehehe :D
nak solat asar pun td, sy mcm senak. adoi, penuh sgt2 ni, betul2 full tank!

otw balek, kami singgah mcD. lama pulak x mkn eskrem feveret~ hehehe.. sunday cone!
dulu, masa outing kat Seseri, WAJIB beli. kalau x beli, sanggup patah balik ke The Mall utk beli....

actually, aku rsa sedih. mcm x ckup masa dah nak spend time dgn kawan2 aku yg berempat tu. mulut je ckp lain..hati ckp lain maaaa... kahkahkah.. hampeh la sy ni!
dorg akan intern cepat. lagi cepat dr yg sepatutnya...tp sy tahu, suratan takdir Allah Taala utk sy, mesti yang terbaik. Dia Maha Mengetahui.


alrite, hari ni sy nak share satu lagu. lagu ni, mmg meaning dy mendalam. tak la mendalam mana pun. tp sy suka, sbb lagu dia shedaappppp~ hari2 sy dgr lagu ni, mmg best aaa..kalau u all nak dgr, sy ada bg link~ hope u all enjoy lagu ni :)

tajuk lagu : she's so high above me
band : fastball
video clip : here

She's blood, flesh and bone
no tucks or silicone
She's touch, smell, sight, taste and sound
but somehow I can't believe
that anything should happen
I know where I belong
and nothing's gonna happen, yeah.

Cause she's so high, high above me, she's so lovely.
She's so high, like Cleopatra, Joan of Arc or Aphrodite
Do, do, do, do do
She's so high, high above me.

A first class and fancy free,
she's high society,
she's got the best of everything.
What could a guy like me ever really offer?
She's perfect as she can be,
why should I even bother --- Aha

Cause she's so high, high above me, she's so lovely
she's so high, like Cleopatra, Joan of Arc or Aphrodite
Do, do, do, do do
she's so high, high above me

She comes to speak to me,
I freeze immediately,
cause what she says sounds so unreal,
Somehow I can't believe,
that anything should happen
I know where I belong
and nothing's gonna happen, yeah yeah yeah

Cause she's so high, high above me, she's so lovely
she's so high, like Cleopatra, Joan of Arc or Aphrodite
Oh yeah yeah yeah
she's so high, high above me.



p/s : hari ini, hari yang tough. sy doa smoga sy ada 'otot' yg kuat utk hadapi sume ni :)


:: nama saya nini ::



No comments:

Post a Comment