Friday, January 28, 2011

hanyut by Faizal Tahir

assalamualaikum :)

entri kita arini nak share lagu yg amat sy suka. suka sgt2. lagu ni slalu je dengar, tp lirik dia mcm x hafal sgt. tp, sejak AJL25, aku terus gila lagu ni. lirik dia mmg kaw2 best!

faizal tahir, love u! love ur song so much!
suka sgt2 dengar suara dia. boleh buat org terpukau.. apa2 pun, best of luck to my faizal tahir.

masa AJL25 tu, lagu tu betul2 menusuk kalbu! seb bek dia menang kategori persembahan terbaik. hihihi :D

korg boleh tgk kat sini

lirik dia, mmg best, mendalam.

harus bagaimana lagi
dan terus begini
dengarkan aku
lihat ke mata ku

cukup sudah kau menghukum
salahku tetap salahku
benarkanku berbicara
agar bisa pulih semua

namun harus sampai bila
kau kan diam
seribu bahasa

chorus :

maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
bagaimana ku nanti
bila tiada mengganti
yang ku ada hanya kamu saja

saat mata terpejam
hanya kau ku terbayang
menghapus semua segala rasa di jiwaku

saat mata terbuka
kamulah yang pertama
tak mampu aku bayangkan
hidup tanpa dirimu

maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
fahamilah ku mampu terus tanpa kamu
bagaimana ku nanti
bila tiada mengganti
yang ku ada hanya kamu saja

aku memang bersalah
selalu saja mengabaikanmu
dan tapi dah ku sedari
segala perit kau lalui
ku terlupa kau terluka

dan memang selalu aku bersalah
selalu saja mengabaikanmu
dan tetapi itulah
aku sedari
segala perit yang kau lalui
kerna diriku yang terus hanyut

maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
bagaimana ku nanti
biala tiada mengganti
yang ku ada hanya kamu saja

bagaimana ku nanti
bila kau tak di sisi
yang ku ada hanya kamu saja

bestkan lirik dia? ish..mna ada aku jiwang. aku normal lagi :D
enjoy the song yeee :)

p/s : uhuk..uhuk...

:: nama saya nini ::



No comments:

Post a Comment